Të gjitha kategoritë

PRODUKTE

Vështrimi i ndërmarrjes

Hunan Huanda Co, Ltd.është lider inovativ në katalizatorët industrialë në Kinë. Ne kemi më shumë se 20 vjet përvojë në zhvillimin, prodhimin, testimin, marketingun dhe servisimin e katalizatorëve të industrisë në Kinë dhe jashtë saj, veçanërisht në Lindjen e Mesme, Indi, SHBA Portofoli ynë i produkteve përfshin katalizatorët e desulfurizimit të oksidit të zinkut, katalizatorët e desulfurizimit të oksidit të hekurit, karbonin e aktivizuar katalizatorët e desulfurizimit, katalizatorët e hidrolizës COS, katalizatorët për heqjen e oksigjenit, etj.

më shumë

INDUSTRIES

Kategoritë e nxehta