Të gjitha kategoritë

home>Sherbimet

Sherbimet

Si ekspert në katalizatorët dhe adsorbentët industrialë, ne jo vetëm që kemi zhvilluar, prodhuar dhe shitur produktet tona të pakrahasueshme për klientët në mbarë botën për 20 vjet më shumë, ofrimi i shërbimeve teknike dhe mbështetjes së shkëlqyer para dhe pas shitjes është gjithashtu forca dhe ekspertiza jonë. Përveç kësaj, ne ofrojmë shërbime me porosi të katalizatorit për të kursyer kohën, energjinë dhe paratë tuaja të shpenzuara për prodhimin e sofistikuar të katalizatorit.

Shërbime Teknike Para Shitjes
● Zgjedhja e katalizatorëve dhe absorbuesve
● Projektimi paraprak i procesit për sistemet katalitike dhe desulfurizuese
● Konsulencë teknike

Shërbimet teknike pas shitjes
● Ngarkimi/shkarkimi në vend
● Mbështetje teknike për fillimin dhe vënien në punë
● Zgjidhja e problemeve për sistemet katalitike dhe desulfurizuese

Shërbimet e personalizuara të katalizatorit
Përpunimi i tarifave: Ne prodhojmë katalizatorin tuaj sipas procesit të prodhimit dhe specifikimeve tuaja të katalizatorit.
Prodhim me porosi: Ne përdorim ekspertizën tonë, njohuritë dhe pajisjet moderne për të rritur dhe prodhuar katalizatorin tuaj të kërkuar nga e para.
Zhvillimi i përbashkët: Ne bashkëpunojmë për të zhvilluar dhe prodhuar një katalizator të ri për një proces ende në zhvillim.

Kategoritë e nxehta