Të gjitha kategoritë

home>Referencat

Referencat

Produktet tona janë përdorur në industri të ndryshme dhe ne i kemi shërbyer industrive për 20+ vjet me një histori të provuar të produkteve me cilësi të lartë dhe shërbime të shkëlqyera ndaj klientit.
Industritë përkatëse përfshijnë petrokimikat, kimikatet me bazë qymyri, rafinimin e naftës, kimikatet e gazit natyror, përpunimin e gazit, plehrat e azotit, amoniakun dhe metanolin, singazin, etj. Klientët e përzgjedhur tregohen si më poshtë:

Imperial Chemical Industries të MB
Fabrika e plehrave azotike Yunan Dongfeng
Fabrika e plehrave azotike në Hebei Zhengding
Fabrika e plehrave azotike Shandong Tancheng
Fabrika e plehrave azotike Henan Xiuwu
Fabrika e plehrave azotike Fujian Shunchang
Fabrika e plehrave azotike në Yunan Kunming
Hubei Yihua Group Co., Ltd
Fabrika e plehrave azotike Henan Hejian
Sichuan Coal Gasification Co, Ltd Gaz qymyrguri
Fabrika e gazit të qymyrit në Guangdong: Gaz qymyri
Fabrika e gazit të qymyrit në Sichuan: Gaz qymyri

Kategoritë e nxehta