Të gjitha kategoritë

home>Referencat>Kimikatet petrokimike, kimikatet me bazë qymyri dhe përpunimi i gazit

Kimikatet petrokimike, kimikatet me bazë qymyri dhe përpunimi i gazit

Produktet dhe shërbimet tona kanë qenë në petrokimikat, kimikatet me bazë qymyri dhe industritë e përpunimit të gazit. Klientët e përzgjedhur tregohen si më poshtë:

Fusha e Naftës Tianjin Dagang
Fusha e naftës Hubei Jianghan
Fabrika Petrokimike Yueyang
Fabrika petrokimike Jiujiang
Shandong Heyuan Petrochemcial Co, Ltd
Changling Petro-rafinimi Dhe Chemical Co, Ltd
Fabrika Petrokimike Luoyang
Guangzhou Guangyi Development Co, Ltd
Gansu Yinguangjuyin Chemicals Co, Ltd
Yantai Juli Fine Chemicals Co, Ltd
Fabrika petrokimike Jiujiang
Shandong Dongming Petrochemical Co, Ltd
Suqian Xinya Teknologjia Co, Ltd
Nanjing Rongxin Chemicals Co, Ltd

Kategoritë e nxehta