Të gjitha kategoritë

home>Referencat>Plehra Azotike dhe Singas

Plehra Azotike dhe Singas

Produktet dhe shërbimet tona janë përdorur në plehrat e azotit dhe industritë e gazit. Klientët e zgjedhur tregohen si më poshtë:

Fusha e Naftës Tianjin Dagang
Fusha e naftës Hubei Jianghan
Fabrika Petrokimike Yueyang
Fabrika petrokimike Jiujiang
Shandong Heyuan Petrochemcial Co, Ltd
Changling Petro-rafinimi Dhe Chemical Co, Ltd
Fabrika Petrokimike Luoyang
Guangzhou Guangyi Development Co, Ltd
Gansu Yinguangjuyin Chemicals Co, Ltd
Yantai Juli Fine Chemicals Co, Ltd
Fabrika petrokimike Jiujiang
Shandong Dongming Petrochemical Co, Ltd
Suqian Xinya Teknologjia Co, Ltd
Nanjing Rongxin Chemicals Co, Ltd

Kategoritë e nxehta