Të gjitha kategoritë

home>Rreth nesh>Risi

Risi

PROFILI i R&D

Shifrat e zhveshura tregojnë përkushtimin tonë të përkushtuar dhe të veçantë për kërkimin dhe zhvillimin (R&D) në Huanda.

Kërkim dhe Zhvillim në HUANDA

Punonjësit e R&D20
Punonjësit e R&D me diplomë Master ose më lart7
Projektet e R&D40
R&D/Raporti i të ardhurave (2022)5.8%
Numri mesatar i produkteve të reja ose të përmirësuara të zhvilluara çdo vit3
Numri i aplikimeve të reja për patentë (2022)3
Numri i patentave të mbajtura që nga viti 202218
Markë e regjistruar tregtare1


Që nga fillimi i saj, Huanda i ka dhënë rëndësi strategjike dhe theks të madh K&Zh-së duke rekrutuar shkencëtarë dhe inxhinierë të talentuar (duke përfshirë një të diplomuar në Universitetin Stanford në SHBA), duke ndërtuar kapacitete laboratorike dhe impiante pilot, dhe duke siguruar dhe shpenzuar jo më pak se 5% të të ardhurave në R&D çdo vit.

Në vitin 2022, ekipi ynë R&D punoi në 5 projekte në fushat e desulfurizimit të imët, pastrimit të gazit dhe katalizatorëve të qelizave të karburantit PEM, dhe pati sukses në zhvillimin dhe komercializimin e 2 produkteve të reja.

Ne e vendosim inovacionin në radhë të parë dhe besojmë se Kërkimi dhe Zhvillimi mund dhe do të sjellë inovacionin që do të garantojë suksesin tonë në të ardhmen, dhe në këmbim, ne mund t'u shërbejmë më së miri klientëve tanë dhe t'i ndihmojmë ata të arrijnë qëllimet e tyre.

QENDRA R & D

Qendra Kërkimore e kompanisë sonë përfshin afërsisht 800 metër katror hapësirë ​​kërkimore dhe zyre. Kjo qendër kontribuon në biznesin tonë duke zhvilluar produktet më efikase dhe efektive dhe duke zbatuar procedurat tona të Kontrollit dhe Sigurimit të Cilësisë. Ai gjithashtu ndihmon njësitë tona prodhuese në reduktimin e kostove të prodhimit duke optimizuar funksionimin e pajisjeve të ndryshme prodhuese.

Kategoritë e nxehta