Të gjitha kategoritë

home>Rreth nesh>Përsosmëri

Përsosmëri

 • E 2020

  2023, Katalizatorët e qelizave të karburantit PEM u zhvilluan dhe u prodhuan me sukses në shkallë të gjerë.

  2021, I dhanë “Qendra teknike krahinore e ndërmarrjes” nga Departamenti i Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit të Provincës Hunan.

 • E 2010

  2019, I dhuroi "Qendra Kërkimore e Teknologjisë Inxhinierike e Katalizatorit Industrial" nga Byroja e Sci-Tech të qytetit Changsha.

  2017, Merr Certifikatën e ISO 14001: 2015 Sistemi i Menaxhimit Mjedisor dhe Certifikata e OHSAS 18001: 2007 Sistemi i Menaxhimit të Shëndetit dhe Sigurisë.

  2016, I shpërblyer "Kompania e jashtëzakonshme e materialeve të reja të provincës Hunan" nga Komisioni Ekonomik dhe i Teknologjisë së Informacionit Hunan.

  2015, HTS-2 Deep Purification Fine Desulfurization Catalyst u eksportua në Tajvan për herë të parë.

  2013, Bashkë-zhvilluar, prodhuar dhe filluar shitjet e HTS-2 Deep Purification Fine Desulfurization Catalyst.

 • E 2000

  2009, Merr Certifikatën e ISO 9001: 2008 Sistemi i Menaxhimit të Cilësisë. I shpërblyer "Kompania e teknologjisë së lartë dhe inovative" nga Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë në Kinë.

  2007, Bashkëzhvilloi, prodhoi dhe filloi shitjet e katalizatorit hidrolizë tolerant ndaj squfurit EH-2 dhe katalizatorit të pastrimit me shumë qëllime DJ-1.

  2006, u zhvendos në Parkun e Zhvillimit Industrial të Teknologjisë së Lartë Liuyang.

  2003, Ndryshoi emrin e kompanisë në Mbrojtja e mjedisit Hunan Huanda Co, Ltd

  2001, T703 katalizatori i desulfurizimit të imët të oksidit të ferrit u eksportua në SHBA për herë të parë, Katalizatori i desulfurizimit të hollë të oksidit të zinkut me temperaturë të gjerë EZ-2 u eksportua në MB për herë të parë.

  2000, EAC-6 RSH & RSSR-Removal Fine Desulfurization Catalyst u eksportua në SHBA dhe MB për herë të parë.

 • E 1990

  1996, Bashkëzhvilloi, prodhoi dhe filloi shitjet e katalizatorit të desulfurizimit të imët të oksidit të zinkut me temperaturë të gjerë EZ-2.

  1994, Bashkëzhvilloi, prodhoi dhe filloi shitjet e EAC-6 RSH & RSSR-Removal Fine Desulfurization Catalyst.

  1993, Bashkëzhvilloi, prodhoi dhe filloi shitjet e katalizatorit të desulfurizimit të imët T703 oksid ferrik, katalizatorit të desulfurizimit të imët të oksideve të përbëra DS-1 dhe katalizatorit hidrolizë T504 COS.

  1991, Bashkëzhvilloi, prodhoi dhe filloi shitjet e katalizatorit të desulfurizimit të imët të karbonit aktiv T102 dhe katalizatorit të desulfurizimit të imët të karbonit të aktivizuar T104.

 • E 1980

  1989, Filloi bashkëpunimin me Hubei Research Institute of Chemistry (HRIC), i cili mbetet partneri ynë kryesor që atëherë.

 • E 1970

  1979, Themeluar si Fabrika e Kimikateve Changsha Wangyue, e cila prodhonte, shiste dhe shpërndante acetat kobalti, sulfat kobalti dhe molibdat amoniumi.

Ju lutemi vini re: Ne treguam vetëm eksportin për herë të parë të produkteve tona këtu.

CERTIFIKATAT

Kategoritë e nxehta