Të gjitha kategoritë

home>Rreth nesh>Company Overview

Company Overview

Hunan Huanda Environmental Protection Co., Ltd. është lider inovativ në katalizatorët industrialë dhe kimikatet inorganike në Kinë. Ne kemi më shumë se 20 vjet përvojë në zhvillimin, prodhimin, testimin, marketingun dhe servisimin e katalizatorëve industrialë dhe kimikateve inorganike në Kinë dhe jashtë saj, veçanërisht në Lindjen e Mesme, Indi, SHBA Portofoli ynë i produkteve përfshin katalizatorë të gazit, katalizatorë plehërues, katalizatorë petrokimikë, katalizatorë kimikë me bazë qymyri, katalizatorë PEMFC etj.

Në vitin 1989, ne krijuam një partneritet strategjik me Institutin Hubei të Kërkimit të Kimisë (HRIC), i cili është "Baza Kombëtare Industriale kryesore për katalizatorin e zhvendosjes së gazit të ujit CO dhe katalizatorin e pastrimit të gazit" në Kinë. Ne dhe HRIC mbetemi si partnerë që atëherë. Vendi ynë i prodhimit ndodhet në Parkun e Zhvillimit Industrial të teknologjisë së lartë Liuyang, Provinca Hunan, PRKinë, e cila është afërsisht 10 km nga Aeroporti Ndërkombëtar Changsha Huanghua. Ai përfshin afërsisht 13000 metra katrorë hapësirë ​​​​prodhimi dhe zyra. Pajisjet tona të përparuara dhe të besueshme të prodhimit prodhojnë me kosto efektive, efikase dhe me cilësi të lartë produktet

Qendra e Kërkimit dhe Testimit (RTC) e kompanisë sonë përfshin afërsisht 800 metër katror hapësirë ​​kërkimore dhe zyre. Kjo qendër kontribuon në rritjen e biznesit tonë duke zhvilluar sa më efikase dhe efektive produktet dhe zbatimin e procedurave tona të Kontrollit dhe Sigurimit të Cilësisë. Ai gjithashtu ndihmon njësitë tona prodhuese në reduktimin e kostove të prodhimit duke optimizuar funksionimin e pajisjeve të ndryshme prodhuese.

Cilësia e produktit është prioriteti ynë kryesor. I gjithë prodhimi ynë mbulohet nga sistemi i menaxhimit të cilësisë që është vërtetuar si konform ISO 9001: 2008. Ne zbatojmë një 'Program të Sigurimit të Cilësisë së Ciklit të Jetës (LCQAP)' për të gjithë ne produktetProdukte cilësia është e garantuar.

Kategoritë e nxehta