Të gjitha kategoritë

home>Referencat>Amoniak & Metanol

Amoniak & Metanol

Produktet dhe shërbimet tona janë përdorur në industritë e amoniakut dhe metanolit. Klientët e përzgjedhur tregohen si më poshtë:

Uzina Kimike Nr.2 Hubei Jingmen
Uzina Kimike Shandong Lunan
Uzina Kimike Shandong Jiutai
Fabrika Kimike Sichuan Chuanwei
Uzina Kimike Yunan Zhanyi
Uzina Kimike Yunan Dianzhong
Fabrika e Industrisë Kimike Yankuang Guotai
Fabrika e plehrave Hebei Hejian
Fabrika e plehrave Hebei Jinzhou
Dazhou Daxing Coke-Making Co., Ltd.
Yunnan Yunwei Group Co., Ltd.

Kategoritë e nxehta